Καλάθι

0

0,00 €

Parapharmacie.com.cy Logo Parapharmacie.com.cy
Aloe+ Colors Face Wash Sensitive Skin Τζελ Καθαρισμού Προσώπου 250 ml

Aloe+ Colors Face Wash Sensitive Skin Τζελ Καθαρισμού Προσώπου 250 ml

από Aloe+Colors
Γράψτε μια κριτική
5213006609138
11,34 
Τιμή στο κατάστημα: 14,00    (Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
Διαθέσιμο
Δωρεάν αποστολή με BOX NOW, σε AKIS Point για άνω των 29€ & σε ΑCS Point για άνω των 49€
+
Εξυπηρέτηση κοινού: (+357) 253 350 10
  • Aloe+ Colors Face Wash Sensitive Skin Τζελ Καθαρισμού Προσώπου 250ml
  • Ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου
  • Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να την ερεθίζει
  • Απαλλάσσει την επιδερμίδα σας από περιβαλλοντικούς ρύπους
  • Με αλόη και Προβιταμίνη Β5

Περιγραφή

Το Face Wash Sensitive Skin τζελ καθαρισμού προσώπου από την Aloe+ Colors, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα του προσώπου σας χωρίς να την ερεθίζει, απομακρύνει εύκολα και γρήγορα περιβαλλοντικούς ρύπους και μακιγιάζ.

Αποκτήστε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με το τζελ καθαρισμού προσώπου Aloe+ Colors.

Χάρη στα απαλά συστατικά του το τζελ καθαρισμού προσώπου είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και για όλους τους τύπους δέρματος.

Είναι εξαιρετικά ευεργετικό ακόμα και για επιδερμίδες ευαίσθητες ή με τάση για ακμή.

Ο συνδυασμός της δράσης των ήπιων επιφανειοδραστικών συστατικών που περιέχει, της προβιταμίνης Β5 και της βιολογικής αλόης, προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και απαλότητα.

Επιπλέον η πρόπολη και το χαμομήλι λειτουργούν συνδυαστικά και καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς του δέρματος και κοκκινίλες. Παράλληλα αποτρέπουν την αφυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου. Επίσης η αλόη και το χαμομήλι είναι συστατικά ιδιαίτερα κατευναστικά  και αποτελεσματικά σε επιδερμίδες με προβλήματα ακμής.

Χρήση:

Χρησιμοποιείστε το Face Wash Sensitive Skin πρωί και βράδυ, απλώνετε σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάνετε απαλό μασάζ με τον αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και σκουπίστε προσεκτικά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Aloe+Colors
Τύπος Επιδερμίδας :
  • Ακμή
  • Ευαίσθητη Επιδερμίδα
  • Όλοι οι τύποι
Τύπος Καλλυντικού Προσώπου:
  • Gel Καθαρισμού
Ποσότητα σε ml:
250ml

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική